Συντονιστείτε για να ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!!!!

Κάθε αρχή και δύσκολη.

Από το 2000 που ασχολούμαι με τα ηλεκτρονικά περιοδικά στο διαδίκτυο κάνω πάντα την εισαγωγή μου με αυτή την ατάκα: “κάθε αρχή και δύσκολη”. Ακούγεται ωραία όμως από πίσω κρύβει μια κρυφή αισιοδοξία ότι θα είναι άλλο ένα site που θα σκίσει και θα γνωρίσει την απόλυτη επιτυχία. Από την άλλη κρύβει και μια “δικαιολογία” που δηλώνει ότι δεν είναι τίποτα ακόμα έτοιμο και επειδή η αρχή είναι δύσκολη σας έχουμε στην αναμονή για να πιστεύεται ότι ντεμέκ στο παρασκήνιο σκοτωνόμαστε στην δουλειά. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση.

Ας πάμε όμως στο ζουμί:

Για την ιστορία να θυμίσω πως το “ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ” ήταν ένα e-magazine που είχα στήσει το 2002 μαζί με τον φίλο μου τον Dr. Nek όπου από την επιτυχία του KlainMain.gr ήθελα να κάνω κάτι πιο ακραίο ως προς την γλώσσα που χρησιμοποιούσαμε στα κείμενα και τα άρθρα μας. Δεν βρίζαμε για να βρίσουμε αλλά χρησιμοποιούσαμε την γλώσσα που χρησιμοποιούσαμε και στις παρέες μας. Αυτό ο κόσμος το αγκάλιασε και είχαμε φτάσει σε σημείο να είμαστε μέσα στις 10 πιο δημοφιλείς ελληνικές ιστοσελίδες μετά τον ANT1!!! Μετά έγινε αυτό που σκότωσε αυτή την ιστορική ιστοσελίδα: μεγαλώσαμε και η γλώσσα στα άρθρα μας άρχισε και θύμιζε κυριακάτικη εφημερίδα κι όταν το συνειδητοποιήσαμε είπαμε “ΤΕΛΟΣ”!

Σήμερα αποφάσισα να δώσω ξανά “ζωή” στο “ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ” αφού το domain name το είχα κρατήσει για συναισθηματικούς λόγους. Εδώ και καιρό ήθελα να αλλάξω το KlainMain.gr και να το κάνω ένα είδος web-tv ή video-blog όπου θα σχολιάζω θέματα γύρω από την μουσική, τον κινηματογράφο αλλά κυρίως για την δεκαετία των 80’s που λατρεύουμε τόσο πολύ. Δεν ήθελα όμως να χαθώ απλά ως ένα απλό κανάλι στο YouTube αλλά το θέλω πιο προσωπικό και πιο δικό μου. Από την άλλη δεν ήθελα να αλλάξω την δομή του KlainMain.gr κι έτσι “ξέθαψα” ξανά το TiLesTora.Gr για να γίνει η νέα πλατφόρμα του πρώτου video-blog! Κι εδώ που τα λέμε… ΜΟΝΟ εγώ θα μπορούσα να εγκαινιάσω ένα video-blog με ένα άρθρο (χωρίς video) WTF???

Anyway…. Εύχομαι να το στηρίξετε όπως κάνετε πάντα κι εγώ σας υπόσχομαι να μην κάνω το λάθος να μεγαλώσω ξανά.

Συντονιστείτε για να συγκλονιστείτε….

Γιάννης KlainMain